Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

Nazwa projektu: Interdyscyplinarny wymiar kształcenia zawodowego gwarancją sukcesu w Zespole Szkół Gastronomicznych nr 1 w Krakowie.

Nr projektu: 2019-1-PL01-KA102-063794
Czas trwania projektu: 2.09.2019 - 1.09.2021 r.
Liczba uczestników: 8

Główne cele projektu:
- Podniesienie jakości procesu kształcenia zawodowego w ZSG nr 1 poprzez doskonalenie umiejętności i kompetencji zawodowych, językowych oraz pedagogicznych nauczycieli przedmiotów zawodowych z branży gastronomicznej,
- Nawiązanie współpracy z nowymi szkołami z Portugalii, Włoch, Finlandii i Łotwy,
- Wprowadzenie innowacyjnych metod i narzędzi w nauczaniu przedmiotów zawodowych,
- Opracowanie i wdrożenie programu nauczania zakładającego interdyscyplinarność w kształceniu zawodowym w ZSG nr 1,
- Udział w mobilności typu job shadownig.

Pobierz dokumenty:

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok