Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

WYCHOWAWCY/OPIEKUNOWIE

w roku szkolnym 2020/2021

Typ szkoły
oraz zawód

Klasa

Wychowawca

Wychowawca wspomagający

Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 10

TECHNIK ŻYWIENIA
I USŁUG GASTRONOMICZNYCH

I a

Ewa Pietrzyk

Marta Klęba

I b

Małgorzata Czyż

Dorota Janus

II l

Małgorzata Żelawska-Wilk

Czesław Rachwał

II m

Małgorzata Kosek-Ankus

Mirosław Bieńkowski

II n

Teresa Fajferek

Iwona Warzecha

II a

Iwona Katarzyńska

Małgorzata Wtorek

II b

Ewelina Wiktorek

Magdalena Nosek

III a

Maciej Kędzior

Wanda Fundament

III b

Beata Brągiel

Alicja Wcisło

III c

Agnieszka Pisarczyk

Seweryna Kurek

III k

Joanna Pstruś

Leokadia Grygierzec

IV a

Katarzyna Wiech-Puk

Bogumiła Mazur

IV b

Elżbieta Kuter-Strączyńska

Monika Zacharska-Dudek

Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 10

TECHNIK HOTELARSTWA

TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI

I h

Dawid Grzybek

Jolanta Gucwa

II o

Paweł Waloch

Michał Jeziorowski

II h

Joanna Brewczyńska-Sternal

Izabela Majewska

III h

Katarzyna Barczyk

Robert Seremak

IV h

Agnieszka Kosek-Kotula

Wiktoria Rzeszutek

Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 10

TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI

I t

Marcin Podstawski

Ewa Kulisa

II t

Krzysztof Drabik

Agnieszka Kudyba

II p

Tomasz Brachman

Jacek Sternal

Branżowa Szkoła I Stopnia
nr 11

KUCHARZ

I d

Bogumiła Podgórska

Aneta Stec

II e

Katarzyna Schiff

Anna Główczyk

KWALIFIKACYJNY KURS ZAWODOWY

Cukiernik

Dorota Janus

Kucharz

Ewelina Wiktorek

Kelner

Małgorzata Kosek-Ankus

 

 

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok