Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

Piotr PoradaaPiotr Porada – utalentowany szef kuchni w hotelu Arłamów - jednego  z najbardziej prestiżowych ośrodków wypoczynkowych w Polsce.  Warsztat kulinarny zdobywał w Wielkiej Brytanii, gdzie uczył się od najlepszych szefów kuchni w restauracjach nagrodzonych gwiazdkami Michelin.

Laureat wielu nagród w konkursach kulinarnych. Wieloletni szef kuchni na Uniwersytecie w Cambridge jak i w grupie hotelowej Malmaison.. Ze swoim zespołem liczącym ponad 50 kucharzy rozmieszczonych w 4 punkach gastronomicznych, dostał się do przewodnika  Gault&Millau   z  dwiema restauracajmi  a la carte. Jego kuchnia opiera się tylko i wyłącznie na świeżych produktach, a każde danie dopracowuje do perfekcji.

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok