Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

 

olimpiada_o_zEliminacje Okręgowe Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności odbyły się 15 stycznia 2010 r. w Zespole Szkół Gastronomicznych nr 2. W tegorocznych eliminacjach brało udział 53 uczniów z 29 szkół Małopolski. Tematem przewodnim Olimpiady były Choroby cywilizacyjne.
Nad przebiegiem eliminacji czuwała komisja w składzie: Przewodniczący Pani prof. dr hab. Małgorzata Schlegel - Zawadzka, zastępca przewodniczącego Pani wizytator Ewa Wojnar, sekretarz Pani Jolanta Gniewek oraz 5 wylosowanych nauczycieli z uczestniczących szkół.

W eliminacjach okręgowych naszą szkołę reprezentowały uczennice: Aleksandra Więcławek z klasy 2a która zajęła  _ miejsce i Patrycja Szydło z kasy 2a zajęła _ na 53 uczestników. 
Uczniów przygotowywała mgr inż. Maria Drabicka.
Zobacz zdjęcia.

Gratulujemy!


Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok