Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

smak goscinnosci201731 marca w Myślenicach odbył się III MIĘDZYNARODOWY KONKURS KULINARNY „Smak Gościnności”. Naszą Szkołę reprezentowała dwuosobowa drużyna w składzie: Katarzyna Barszczewska i Jakub Darmoń z klasy IIIA. Tematem przewodnim tegorocznego konkursu była jagnięcina podhalańska. Uczniowie wykonali zakąskę „Jagnięcina w cieście filo z pieczarkami, serem feta i gorzką czekoladą” oraz danie główne „Gulasz jagnięcy z kremowym puree ziemniaczanym i wiosennymi warzywami”, za które otrzymali wyróżnienie.

Podczas Konkursu reprezentację wspierał Pan Dyrektor Andrzej Ptasznik.  
Nad przygotowaniem uczniów do konkursu czuwały panie: Alicja Wcisło i Ewelina Wiktorek.
Pragniemy serdecznie podziękować Dyrekcji Szkoły oraz Radzie Rodziców za wsparcie podczas przygotowań.

» Zapraszamy do galerii zdjęć

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok