Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

cyprW dniach od 12.05.14r. do 19.05.14r. nauczyciele naszej szkoły p. Iwona Katarzyńska, p. Bogumiła Podgórska uczestniczyły w szkoleniu w ramach projektu „Mobilność nauczycieli w kontekście rozwoju kompetencji zawodowych” realizowanego przez Humaneo w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego - Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na zasadach Programu „Uczenie się przez całe życie”.
W bogatym programie szkolenia uczestnicy zapoznali się z systemem edukacji na Cyprze, teoretycznym i praktycznym szkoleniem zawodowym w branży gastronomiczno-hotelarskiej. Kuchnia cypryjska należy do jednych z najbardziej popularnych i zdrowych kuchni w basenie Morza Śródziemnego. Bogactwo surowców: ryby, owoce morza, oliwki, owoce cytrusowe, ser halloumi oraz feta, to jedne z wielu produktów które są popularne na całym świecie. Mieszkańcy Cypru cieszą się doskonałym zdrowiem, nierzadko dożywając sędziwego wieku.

W wolnym czasie nauczyciele mieli okazję podziwiać piękno antycznych ruin Pafos oraz bogactwo cypryjskiej przyrody.

arrowZapraszamy do galerii zdjęć

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok