Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

targi2015 11W czwartek, 12 lutego, odbyły się kolejne spotkania gimnazjalistów w Zespole Szkół Ekonomicznych nr 2 w Krakowie. Była to okazja do zapoznania się z ofertą wszystkich szkół ponadgimnazjalnych z terenu Nowej Huty oraz kilku szkół z innych dzielnic Krakowa. W spotkaniu uczestniczyli uczniowie nie tylko z nowohuckich gimnazjów, ale również szkół gimnazjalnych znajdujących się poza Nową Hutą. Dzięki zaangażowaniu naszych uczniów i nauczycieli stoisko Zespołu Szkół Gastronomicznych nr 1 cieszyło się niesłabnącym zainteresowaniem. Pod czujnym okiem pani Magdaleny Nosek i pani Seweryny Kurek uczniowie klas IId i Ik serwowali naszym gościom pyszne tartinki i kruche ciasteczka.

Przygotowany przez uczniów poczęstunek oprócz tego, że był smakowity był także estetycznie podany. Dodatkową atrakcją były serwowane przez uczniów klasy IVc i IIIj owocowe drinki. Joasia Ślazyk - uczennica klasy IVc, która jest przygotowywana do konkursów barmańskich przez panią Iwonę Katarzyńską zaprezentowała brawurowo pokaz swoich umiejętności. Gimnazjaliści chętnie zatrzymywali się przy naszym stoisku po to żeby zaopatrzyć się w informatory i ulotki rozdawane przez uczniów klasy IIIj – technik kelner. Mogli obejrzeć prezentacje multimedialne, a przede wszystkim porozmawiać z uczniami i nauczycielami na tematy związane z wyborem dalszego kierunku kształcenia.

Dziękujemy wszystkim gimnazjalistom, którzy odwiedzili nasze stoisko i zapoznali się z tym co nasza szkoła ma do zaoferowania.
Mamy nadzieję, że zdołaliśmy odpowiedzieć na nurtujące Was pytania i rozwiać wątpliwości a także pomogliśmy dokonać dobrego wyboru - czekamy na Was w czerwcu.
» Zapraszamy do galerii zdjęć 

Wszystkich bliżej zainteresowanych naszą szkołą już dziś zapraszamy
na DNI OTWARTE
14.03.2015 r. i 17.03.2015 r.
– będziecie mieli możliwość zwiedzenia szkoły, poznania starszych koleżanek i kolegów oraz kontaktu z nauczycielami.

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok