Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

mini20tlooLista jurorów Konkursu Kucharza XX Jubileuszowego Małopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych.

U nas oceniają Najlepsi!

Jury degustacyjne:
1. Tomasz Smoczyk - Szef kuchni Grand Signature Restaurant - przewodniczący jury degustacyjnego.
2. Zbigniew Kurleto  - Mistrz kuchni,  przewodniczący sekcji gastronomicznej Krakowskiej  Kongregacji Kupieckiej.
3. Joanna Ochniak - międzynarodowy, certyfikowany juror konkursów kulinarnych.
4. Mirosław Drewniak - uznany juror polskich konkursów kulinarnych.

Jury techniczne:
1. Cichy Łukasz - Szef kuchni restauracji Biała Róża 51.
2. Pawlik Roman - z- ca szefa kuchni restauracji Hilton Garden INN Kraków Airport 51.
3. Guzik Mateusz - Szef kuchni restauracji Enoteka Pergamin 47.
4. Piotr Porada - Szef kuchni hotelu Arłamów 47.
5. Kowalski Miłosz - Szef kuchni   Restauracji  Halicka  I  Mak   w hotelu  Puro Kraków Kazimierz 51.
6. Kopacz Robert - Szef kuchni restauracji Tauron Arena 53.
7. Niewiara Tomasz - szef kuchni restauracji ,,Szary Residence”47.
8. Maniak Filip - Chef de Partie  Compass Group at Chelsea London Football Club Training Ground 47.
9. Bosak Rafał - z-ca szefa kuchni bistro Zakładka 53.
10. Polus Marcin – prezes Małopolskiego Stowarzyszenia Kucharzy i Cukierników 53.
11. Burkacki Marek - kucharz  firmy Selgros 53.
12. Wiesław Bober - jeden z najlepszych i najbardziej doświadczonych kucharzy w Polsce 51.

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok