Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

Kurs_gastronomicznyW ramach projektu ,, Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej, odbył się „Kurs gastronomiczny”, w którym udział wzięli uczniowie naszej szkoły.

Celem kursu było podniesienie kompetencji zawodowych uczniów.
Uczniowie uzyskali dodatkową wiedzę oraz umiejętności z tematów:

indent1Ryby i owoce morza
indent1 Dziczyzna i dzikie ptactwo
indent1 Kuchnia zimna- najnowsze trendy
indent1 Europejskie sery
indent1 Desery bankietowe
indent1 Produkcja pralin
indent1 Tortyi mazurki.

Pod koniec listopada certryfikaty ukończenia kursu odebrali:
Sylwester Galas kl. IVA
Mateusz Kurzdym kl. IVA
Filip Maniak kl. IV A
Dominik Przybyło kl. IV A
Krzysztof Góralczyk kl. IV B
Natan Stępień kl. IV B

arrowZobacz zdjęcia 

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok