Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

sledziejowiceW trakcie ferii zimowych roku szkolnego 2012/2013 nauczyciele przedmiotów gastronomicznych z naszej szkoły odbyli staż zawodowy w ramach programu doskonalenia zawodowego współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego - Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
Zajęcia zostały opracowane z wykorzystaniem podstawy programowej dla zawodu KUCHARZ, który zgodnie z rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 23 grudnia 2011r. w sprawie klasyfikacji zawodów szkolnictwa zawodowego zastąpił zawód kucharza małej gastronomii.

Celem programu było podniesienie posiadanych umiejętności praktycznych nauczycieli przedmiotów zawodowych, a dzięki temu podniesienie jakości pracy. Nowe umiejętności nauczycieli, przełożą się na dostosowanie wiedzy uczniów do potrzeb rynku pracy.
Szkolenie przebiegało pod kierownictwem Pana Marka Widomskiego, a poszczególne zajęcia prowadzili szefowie kuchni renomowanych krakowskich restauracji hotelowych.

arrowZobacz zdjęcia  

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok