Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

Prezentujemy harmonogram zajęć on-line dla obszaru żywność, które odbywają się w poniedziałki według harmonogramu o godzinie 11:00-12:30.
Opiekunem grupy uczestniczącej w zajęciach jest pan Tomasz Dera i pani Ewelina Wiktorek.

Termin
Prowadzący
Temat
01.10.2018
dr inż. Grzegorz Fiutak
15.10.2018
dr inż. Joanna Tkaczewska
Nie wkładaj wszystkich jaj do jednego koszyka…
29.10.2018
dr hab. Andrzej Danel
Chemia w żywności
26.11.2018
dr inż. Aneta Koronowicz,
dr n. med.
Ewa Piątkowska
10.12.2018
dr inż. Aneta Koronowicz
Obliczanie wydatków energetycznych osób w wieku ponad gimnazjalnym
07.01.2019
mgr inż. Magdalena Skotniczny, mgr inż. Magdalena Kostrz
Izolacja DNA domowym sposobem
04.02.2019
dr n. med. Ewa Piątkowska
dr Joanna Sobolewska-Zielińska
Dodatki do żywności - przyjaciele czy wrogowie?
18.02.2019
dr inż. Aneta Koronowicz
Dieta a zakwaszenie organizmu
04.03.2019
dr inż. Joanna Kapusta-Duch
Opakowania do żywności
dr inż. Jerzy Pałasiński
Znakowanie żywności
18.03.2019
dr inż. Monika Cioch
Praca sommeliera
01.04.2019
dr Iwona Drożdż
Organizmy i żywność GM
15.04.2019
dr Iwona Drożdż
Patogeny w żywności
13.05.5019
dr inż. Renata Bieżanowska-Kopeć
Ocena sposobu żywienia oraz stanu odżywienia człowieka. Badania antropometryczne
27.05.2019
dr Iwona Drożdż
Zaburzenia odżywiania (anoreksja i bulimia) oraz uzależnienia od wybranych produktów spożywczych
mgr inż. Magdalena Kostrz,
mgr inż.
Magdalena Skotniczny
Zapotrzebowanie na wodę pitną organizmu człowieka
10.06.2019
dr n. med. Ewa Piątkowska
Odżywiaj się zdrowo i żyj kolorowo
Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok