Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

olimpiada o Z2014W dniu 6.11.2014 roku odbył się etap szkolny XIX Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności. Temat wiodący tegorocznej edycji to "Bezpieczeństwo żywności i żywienia" - będące przedmiotem szczególnej troski Unii Europejskiej i wzbudzające duże zainteresowanie w polskim społeczeństwie.W olimpiadzie uczestniczyło 20 uczniów.

Finalistami etapu szkolnego zostali:  Paweł Kowal z klasy IIIa i Klaudia Trębacz z klasy IIb.

Uczniowie zakwalifikowali się do II etapu okręgowej rywalizacji, który odbędzie się 9 stycznia 2015 r.w Zespole Szkół Gastronomicznych nr 2 w Krakowie.

Zwycięzcom gratulujemy i życzymy kolejnych sukcesów.

Szkolne eliminacje przygotowali: p.Tomasz Dera, p. Magdalena Nosek, p. Ewa Pietrzyk.

» Zapraszamy do galerii zdjęć 

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok