Informujemy, że w dniu 13-15.01.2015 r. (wtorek-środa-czwartek) odbędzie się część praktyczna egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie (T.6- sporządzanie potraw i napojów) dla uczniów klas: 3a, 3b, 3c zgodnie z harmonogramem.
W dniach egzaminów należy być w szkole nie później niż 30 minut przed egzaminem.
Na egzamin pisemny należy zgłosić się z dowodem tożsamości oraz piórem lub długopisem z czarnym tuszem/atramentem.
Na egzamin praktyczny należy przyjść z dokumentem tożsamości, aktualną książeczką zdrowia, czystym kompletnym strojem ochronnym, rękawicami ochronnymi, dwoma lnianymi ściereczkami.
Na salę egzaminacyjną obowiązuje zakaz wnoszenia wszelkich urządzeń telekomunikacyjnych (w czasie trwania egzaminu szkoła nie ponosi za nie odpowiedzialności).
Zawód | Numer zawodu | Klasa | Kwalifikacja | Część pisemna | Czas trwania | Część praktyczna | Czas trwania | Data wydania świadectw potwierdzających kwalifikacje w zawodzie |
Techni żywienia i usług gastronomicznych | 343404 | III a | T.06 | 8.01.2015 godz. 10.00 | 60 min. | 9.01-27.02.2015 | 120 min. | 27.03.2015 |
III b | T.06 | 8.01.2015 godz. 10.00 | 60 min. | 9.01-27.02.2015 | 120 min. | 27.03.2015 | ||
III c | T.06 | 8.01.2015 godz. 10.00 | 60 min. | 9.01-27.02.2015 | 120 min. | 27.03.2015 |
Sesja 2, maj - lipiec 2015
Zawód | Numer zawodu | Klasa | Kwalifikacja | Część pisemna | Czas trwania | Część praktyczna | Czas trwania | Data wydania świadectw potwierdzających kwalifikacje w zawodzie |
Kelner | 513101 | III j | T.09 | 22.05.2015 godz. 10.00 | 60 min. | 25.05-6.07.2015 | 180 min | 28.08.2015 |
Technik hotelarstwa | 422402 | III h | T.11 | 22.05.2015 godz. 10.00 | 60 min. | 25.05-6.07.2015 | 150 min. | 28.08.2015 |
III i | T.11 | 22.05.2015 godz. 10.00 | 60 min. | 25.05-6.07.2015 | 150 min. | 28.08.2015 | ||
Kucharz | 512001 | III d | T.06 | 22.05.2015 godz. 10.00 | 60 min. | 25.05-6.07.2015 | 120 min. | 28.08.2015 |