Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

matura2014Informujemy, że w dniu 13-15.01.2015 r. (wtorek-środa-czwartek) odbędzie się część praktyczna egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie (T.6- sporządzanie potraw i napojów) dla uczniów klas: 3a, 3b, 3c zgodnie z harmonogramem.

W dniach egzaminów należy być w szkole nie później niż 30 minut przed egzaminem.

Na egzamin pisemny należy zgłosić się z dowodem tożsamości oraz piórem lub długopisem z czarnym tuszem/atramentem.

Na egzamin praktyczny należy przyjść z dokumentem tożsamości, aktualną książeczką zdrowia, czystym kompletnym strojem ochronnym, rękawicami ochronnymi, dwoma lnianymi ściereczkami.

Na salę egzaminacyjną obowiązuje zakaz wnoszenia wszelkich urządzeń telekomunikacyjnych (w czasie trwania egzaminu szkoła nie ponosi za nie odpowiedzialności).

Sesja 1, styczeń - luty 2015
Zawód Numer zawodu Klasa Kwalifikacja Część pisemna Czas trwania Część praktyczna Czas trwania Data wydania świadectw potwierdzających kwalifikacje w zawodzie

Techni żywienia i usług gastronomicznych

343404 III a T.06 8.01.2015 godz. 10.00 60 min. 9.01-27.02.2015 120 min. 27.03.2015
III b T.06 8.01.2015 godz. 10.00 60 min. 9.01-27.02.2015 120 min. 27.03.2015
III c T.06 8.01.2015 godz. 10.00 60 min. 9.01-27.02.2015 120 min. 27.03.2015

Sesja 2, maj - lipiec 2015

Zawód Numer zawodu Klasa Kwalifikacja Część pisemna Czas trwania Część praktyczna Czas trwania Data wydania świadectw potwierdzających kwalifikacje w zawodzie
Kelner 513101 III j T.09 22.05.2015 godz. 10.00 60 min. 25.05-6.07.2015 180 min 28.08.2015
Technik hotelarstwa 422402 III h T.11 22.05.2015 godz. 10.00 60 min. 25.05-6.07.2015 150 min. 28.08.2015
III i T.11 22.05.2015 godz. 10.00 60 min. 25.05-6.07.2015 150 min. 28.08.2015
Kucharz 512001 III d T.06 22.05.2015 godz. 10.00 60 min. 25.05-6.07.2015 120 min. 28.08.2015
Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok