 
   HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH
   HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH  Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ...
   Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ...  Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r.
   Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r.  Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje
   Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje  Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r.
   Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r.  15 kwietnia 2014 r. na boiskach sportowych COM COM ZONE odbyły się Indywidualne Biegi Przełajowe dla wszystkich krakowskich szkół ponadgimnazjalnych. W biegach indywidualnych odbyło się sześć biegów. Osobno dla dziewcząt i chłopców z danego rocznika. Dziewczęta miały do pokonania dystans 800m, natomiast chłopcy 1000m.
15 kwietnia 2014 r. na boiskach sportowych COM COM ZONE odbyły się Indywidualne Biegi Przełajowe dla wszystkich krakowskich szkół ponadgimnazjalnych. W biegach indywidualnych odbyło się sześć biegów. Osobno dla dziewcząt i chłopców z danego rocznika. Dziewczęta miały do pokonania dystans 800m, natomiast chłopcy 1000m. 
W kategorii dziewcząt najlepiej z naszej szkoły zaprezentowała się uczennica klasy IIIb Kinga Gierońska, zajmując VI miejsce, natomiast w kategorii chłopców najlepszy okazał się Tomasz Lampart z klasy 1c, zajmując II miejsce.
Nasi zawodnicy zajęli następujące miejsca:
Czytaj więcej: 15.04.2015 - VI miejsce Kingi Gierońskiej i II miejsce Tomasza Lamparta w Indywidualnych Biegach... 9 kwietnia 2015 uczniowie  klas 2A i 1A: Mateusz Sikora, Marcin Bujakowski Karol Boruta pod opieką pana Andrzeja Ptasznika, brali udział w obchodach 73. rocznicy Zbrodni Katyńskiej i 18. rocznicy poświęcenia Symbolicznej Mogiły - Pomnika Ofiar Komunizmu na Cmentarzu Rakowickim. Obchody rozpoczęły się Mszą św. w Kaplicy Cmentarnej, a następnie odbyły się uroczystości patriotyczne z udziałem pocztów sztandarowych i orkiestry wojskowej.
9 kwietnia 2015 uczniowie  klas 2A i 1A: Mateusz Sikora, Marcin Bujakowski Karol Boruta pod opieką pana Andrzeja Ptasznika, brali udział w obchodach 73. rocznicy Zbrodni Katyńskiej i 18. rocznicy poświęcenia Symbolicznej Mogiły - Pomnika Ofiar Komunizmu na Cmentarzu Rakowickim. Obchody rozpoczęły się Mszą św. w Kaplicy Cmentarnej, a następnie odbyły się uroczystości patriotyczne z udziałem pocztów sztandarowych i orkiestry wojskowej. 
 Co roku 15 marca obchodzony jest Światowy Dzień Praw Konsumenta, który tym razem obchodzono jako Światowy Dzień sPRAWiedliwego Konsumenta. Z okazji tego wydarzenia w naszej szkole odbyło się spotkanie poświęcone tematyce Sprawiedliwego Handlu z panią Moniką Banach, która przebywała wśród Majów w Gwatemali. Grupa ok. 80 uczniów z klas: 1a, 1k, 3j, 4t wysłuchała prelekcji na temat warunków życia i pracy producentów kawy w Gwatemali. Młodzież uświadomiła sobie jak niesprawiedliwy jest podział zysków, który sprawia, że Indianie pracujący najciężej przy uprawie kawy żyją w biedzie i skrajnym ubóstwie.
Co roku 15 marca obchodzony jest Światowy Dzień Praw Konsumenta, który tym razem obchodzono jako Światowy Dzień sPRAWiedliwego Konsumenta. Z okazji tego wydarzenia w naszej szkole odbyło się spotkanie poświęcone tematyce Sprawiedliwego Handlu z panią Moniką Banach, która przebywała wśród Majów w Gwatemali. Grupa ok. 80 uczniów z klas: 1a, 1k, 3j, 4t wysłuchała prelekcji na temat warunków życia i pracy producentów kawy w Gwatemali. Młodzież uświadomiła sobie jak niesprawiedliwy jest podział zysków, który sprawia, że Indianie pracujący najciężej przy uprawie kawy żyją w biedzie i skrajnym ubóstwie.
 W dniach 8-28 marca 2015 roku grupa uczennic w składzie Katarzyna Kubas IIIc, Justyna Matoga, Anna Trybuś IIIh oraz Paulina Wesołowska i Agnieszka Zając IIIi wraz z opiekunem p. Tomaszem Derą uczestniczyli w stażach zawodowych w restauracjach i hotelach zlokalizowanych w departamencie Wandea w zachodniej Francji. Miejsca do odbywania praktyk zorganizowała szkoła CFA w Saint Michel Mont Mercure.
W dniach 8-28 marca 2015 roku grupa uczennic w składzie Katarzyna Kubas IIIc, Justyna Matoga, Anna Trybuś IIIh oraz Paulina Wesołowska i Agnieszka Zając IIIi wraz z opiekunem p. Tomaszem Derą uczestniczyli w stażach zawodowych w restauracjach i hotelach zlokalizowanych w departamencie Wandea w zachodniej Francji. Miejsca do odbywania praktyk zorganizowała szkoła CFA w Saint Michel Mont Mercure.
 Staż zawodowy Projektu „Gastronomia - uczymy się w Europie" w ramach programu ERASMUS+ odbył się w dniach 9.03.2015 r. do 28.03.2015 r. na Słowacji w szkole Stredna Odborna Skoła Obchodu a Słuzieb SDH 3, Presov - Szkolna restauracja SEN i Penzion Tenniscentrum Tatrzańska Łomnica. Uczniowie naszej szkoły Agata Kardas, Justyna Kucharzyk, Tomek Kawula kl. IIIa, Ewelina Kamil Karbowniczek kl. III j, uczestniczyli w praktyce zawodowej w zakładach gastronomicznych.
Staż zawodowy Projektu „Gastronomia - uczymy się w Europie" w ramach programu ERASMUS+ odbył się w dniach 9.03.2015 r. do 28.03.2015 r. na Słowacji w szkole Stredna Odborna Skoła Obchodu a Słuzieb SDH 3, Presov - Szkolna restauracja SEN i Penzion Tenniscentrum Tatrzańska Łomnica. Uczniowie naszej szkoły Agata Kardas, Justyna Kucharzyk, Tomek Kawula kl. IIIa, Ewelina Kamil Karbowniczek kl. III j, uczestniczyli w praktyce zawodowej w zakładach gastronomicznych.
 Targi są istotnym elementem wsparcia małopolskich gimnazjalistów w wyborze zawodu. Nasza szkoła podczas tegorocznych Targów, które trwały od 26 do 28 marca, zaprezentowała swoją ofertę edukacyjną w grupie turystyczno - gastronomicznej. W ramach ekspozycji przygotowaliśmy stoisko wystawiennicze. „Na żywo” przedstawiliśmy na czym polega kunszt w zawodzie kucharz, kelner, technik żywienia i usług gastronomicznych oraz technik hotelarstwa.
Targi są istotnym elementem wsparcia małopolskich gimnazjalistów w wyborze zawodu. Nasza szkoła podczas tegorocznych Targów, które trwały od 26 do 28 marca, zaprezentowała swoją ofertę edukacyjną w grupie turystyczno - gastronomicznej. W ramach ekspozycji przygotowaliśmy stoisko wystawiennicze. „Na żywo” przedstawiliśmy na czym polega kunszt w zawodzie kucharz, kelner, technik żywienia i usług gastronomicznych oraz technik hotelarstwa. 


