Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

Bhp2019Dnia 20 września 2019 r. w Zespole Szkół Gastronomicznych nr 1 w Krakowie zostało przeprowadzone szkolenie wstępne w dziedzinie bezpieczeństwa higieny pracy dla klas pierwszych odbywających praktyczną naukę zawodu. Podczas szkolenia, młodociani pracownicy zostali zapoznani z tematyką określoną w programie szkoleń tj. instruktażu ogólnym.

W szerokim zakresie została omówiona istota bezpieczeństwa i higieny ze wskazaniem obowiązujących aktów prawnych w tym Kodeksie pracy. Omówiono obowiązki i uprawnienia pracodawcy oraz pracowników ze wskazaniem odpowiedzialności za naruszenie praw, obowiązków lub przepisów i zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.

» Zapraszamy do galerii zdjęć

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok