 
   HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH
   HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH  Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ...
   Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ...  Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r.
   Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r.  Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje
   Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje  Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r.
   Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r. 
 W dniu 26.04.2019 r. odbyło się uroczyste zakończenie roku szkolnego dla tegorocznych Absolwentów naszej szkoły. Po czterech latach wspólnej pracy żegnamy uczniów klas IVa, IVb, IVht oraz IVcj.
 W dniu 26.04.2019 r. odbyło się uroczyste zakończenie roku szkolnego dla tegorocznych Absolwentów naszej szkoły. Po czterech latach wspólnej pracy żegnamy uczniów klas IVa, IVb, IVht oraz IVcj.
 Z radością informujemy, że p. Agnieszka Kosek-Kotula została doceniona za osiągnięcia w pracy dydaktyczno-wychowawczej,  wyjątkową pracę, kreatywność i dzielenie się swoją pasją z młodzieżą. 15 X 2019 r. Prezydent Miasta Krakowa Jacek Majchrowski  uroczyście wręczył p. Agnieszce Kosek-Kotuli certyfikat  Krakowskiego nauczyciela z pasją.
Z radością informujemy, że p. Agnieszka Kosek-Kotula została doceniona za osiągnięcia w pracy dydaktyczno-wychowawczej,  wyjątkową pracę, kreatywność i dzielenie się swoją pasją z młodzieżą. 15 X 2019 r. Prezydent Miasta Krakowa Jacek Majchrowski  uroczyście wręczył p. Agnieszce Kosek-Kotuli certyfikat  Krakowskiego nauczyciela z pasją.

5 kwietnia 2019 r. w Urzędzie Miasta Krakowa odbyła się Konferencja Młodzieżowych Samorządów Uczniowskich. Naszą szkołę reprezentowali uczniowie: Justyna Mucha, Angelika Piechnik i Krystian Kijowski. Obecny był również opiekun Samorządu Uczniowskiego - pani Agnieszka Kosek - Kotula, która wspólnie z opiekunami SU z innych szkół uczestniczyła w debacie o roli samorządów w szkole.
Czytaj więcej: Konferencja Młodzieżowych Samorządów Uczniowskich Dnia 5.04.2019r. w Małopolskiej Szkole Gościnności w Myślenicach odbyła się V edycja Międzynarodowego Konkursu Kulinarnego "Smak Gościnności 2019". Tematem przewodnim konkursu była śliwka suska sechlońska. Celem konkursu jest promowanie lokalnych produktów a takim właśnie jest śliwka posiadająca znak jakości Chronione Oznaczenie Geograficzne. Uczestnicy w czasie 150 minut przygotowali zakąskę i danie główne ze śliwką sechlońską w każdej z potraw. Następnie gotowe dania prezentowali jury degustacyjnemu.
Dnia 5.04.2019r. w Małopolskiej Szkole Gościnności w Myślenicach odbyła się V edycja Międzynarodowego Konkursu Kulinarnego "Smak Gościnności 2019". Tematem przewodnim konkursu była śliwka suska sechlońska. Celem konkursu jest promowanie lokalnych produktów a takim właśnie jest śliwka posiadająca znak jakości Chronione Oznaczenie Geograficzne. Uczestnicy w czasie 150 minut przygotowali zakąskę i danie główne ze śliwką sechlońską w każdej z potraw. Następnie gotowe dania prezentowali jury degustacyjnemu.
 Między 1 a 5 kwietnia 2019 roku odbyła się wymiana uczniów i nauczycieli z zaprzyjaźnioną szkołą gastronomiczną w Preszowie na Słowacji. Gościliśmy uczennice klas kucharskich i kelnerskich pod opieką nauczycielek. Wymiana dotyczyła gastronomii i aspektów kulturalnych. Słowaccy goście mieli sposobność obserwowania zajęć Food Pairing w ramach projektu CKZ w temacie ,,Owoce morza” poprowadzonych przez p. Bogumiłę Podgórską.
Między 1 a 5 kwietnia 2019 roku odbyła się wymiana uczniów i nauczycieli z zaprzyjaźnioną szkołą gastronomiczną w Preszowie na Słowacji. Gościliśmy uczennice klas kucharskich i kelnerskich pod opieką nauczycielek. Wymiana dotyczyła gastronomii i aspektów kulturalnych. Słowaccy goście mieli sposobność obserwowania zajęć Food Pairing w ramach projektu CKZ w temacie ,,Owoce morza” poprowadzonych przez p. Bogumiłę Podgórską. 


