 
     
     		
				 HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH
					 
								
										 HARMONOGRAM KONSULTACJI MATURALNYCH    Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ...
					 
								
										 Nasza uczennica w finale XII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej ...  Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r.
					 
								
										 Zebrania z rodzicami 20.01.2021 r.   Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje
					 
								
										 Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodzie - informacje   Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r.
					 
								
										 Konkurs Wypieków Bożonarodzeniowych 18.12.2020 r. Wystawa pod tytułem Uczyń czekoladę sprawiedliwą!, która na początku marca ozdobiła korytarz naszej szkoły jest międzynarodową kampanią. Jej  celem jest zmobilizowanie konsumentów i konsumentek w Europie do działań na rzecz większej sprawiedliwości w globalnym przemyśle kakaowym. 
 W dniach od 4 do 6 marca 2016 r. w Zespole Szkół Gastronomicznych nr 1 w Krakowie odbyła się XVII edycja Małopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych. Wydarzenie to stało się już tradycją licznego środowiska gastronomicznego. Tegorocznym hasłem kulinarnym tego ważnego przedsięwzięcia było: „Polska Wielkanoc".
W dniach od 4 do 6 marca 2016 r. w Zespole Szkół Gastronomicznych nr 1 w Krakowie odbyła się XVII edycja Małopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych. Wydarzenie to stało się już tradycją licznego środowiska gastronomicznego. Tegorocznym hasłem kulinarnym tego ważnego przedsięwzięcia było: „Polska Wielkanoc".
 Po raz pierwszy w nasze szkole uczniowie mieli okazję wziąć udział w konkursie „Francuska Kuchnia Regionalna”, który odbył się 24.02.2016 r. Przed przystąpieniem  do konkursu, uczniowie przygotowali swoje  autorskie menu w języku francuskim oraz zapoznali się  z daniami, produktami i zwyczajami kulinarnymi charakterystycznymi dla poszczególnych regionów  Francji.
Po raz pierwszy w nasze szkole uczniowie mieli okazję wziąć udział w konkursie „Francuska Kuchnia Regionalna”, który odbył się 24.02.2016 r. Przed przystąpieniem  do konkursu, uczniowie przygotowali swoje  autorskie menu w języku francuskim oraz zapoznali się  z daniami, produktami i zwyczajami kulinarnymi charakterystycznymi dla poszczególnych regionów  Francji.
 W dniu 2 marca 2016 r. odbyło się spotkanie zorganizowane przez Bibliotekę Główną Uniwersytetu Pedagogicznego oraz Konsulat Generalny Stanów Zjednoczonych w Krakowie. Na prezentacji obecni byli uczniowie naszej szkoły, pod opieką p. Marcina Podstawskiego, z klas 1ht, 2i, 3c i 3h. Spotkanie to było poświęcone miesięcznikowi Zoom in on America.
W dniu 2 marca 2016 r. odbyło się spotkanie zorganizowane przez Bibliotekę Główną Uniwersytetu Pedagogicznego oraz Konsulat Generalny Stanów Zjednoczonych w Krakowie. Na prezentacji obecni byli uczniowie naszej szkoły, pod opieką p. Marcina Podstawskiego, z klas 1ht, 2i, 3c i 3h. Spotkanie to było poświęcone miesięcznikowi Zoom in on America.
 Uczennice naszej szkoły: Aleksandra Dziura z kl. II i, Anna Sikora z kl. IV a oraz Sara Sowa z kl. IV a zaprezentowały swoje talenty recytatorskie podczas XIII Krakowskiego Konkursu Recytatorskiego, który odbył się 26 II 2016 r. w Nowohuckim Centrum Kultury. Z przyjemnością zawiadamiamy, że Sara Sowa uzyskała wyróżnienie.
Uczennice naszej szkoły: Aleksandra Dziura z kl. II i, Anna Sikora z kl. IV a oraz Sara Sowa z kl. IV a zaprezentowały swoje talenty recytatorskie podczas XIII Krakowskiego Konkursu Recytatorskiego, który odbył się 26 II 2016 r. w Nowohuckim Centrum Kultury. Z przyjemnością zawiadamiamy, że Sara Sowa uzyskała wyróżnienie. 
 Uwielbiasz słodkości? My też! Dlatego 26 lutego w naszej szkole wyglądał inaczej. Samorząd Uczniowski zorganizował pachnący jesiennymi jabłkami i cynamonem „Dzień szarlotki". Pięć blach przeróżnych jabłecznych cudów rozeszło się w błyskawicznym tempie, w niespełna czterdzieści minut! Można było delektować się jabłecznikami przygotowanymi na wiele sposobów - słodkim, z białym lukrem czy też smakowitymi lodami.
Uwielbiasz słodkości? My też! Dlatego 26 lutego w naszej szkole wyglądał inaczej. Samorząd Uczniowski zorganizował pachnący jesiennymi jabłkami i cynamonem „Dzień szarlotki". Pięć blach przeróżnych jabłecznych cudów rozeszło się w błyskawicznym tempie, w niespełna czterdzieści minut! Można było delektować się jabłecznikami przygotowanymi na wiele sposobów - słodkim, z białym lukrem czy też smakowitymi lodami.


