Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

Juror Miłosz Kowalski

21430130 10213493298037892 608732052849839323 nMiłosz Kowalski - swoją przygodę z kuchnią rozpoczął w Krakowie. Zawód kucharza zdobył w Szkole Gastronomicznej im. Odona Bujwida, a wykonywana praca przerodziła się w prawdziwą życiową pasję. Pierwsze szlify zdobywał w Krakowie.

Czytaj więcej: Juror Miłosz Kowalski

Juror Mateusz Guzik

Mateusz GuzikMateusz Guzik - ambitny i utalentowany szef kuchni restauracji Enoteka Pergamin. Kunsztu kulinarnego uczył się pod okiem najbardziej znanych i cenionych krakowskich szefów kuchni.  W swoją pracę wkłada wiele pasji i  miłości do gotowania oraz wiedzę i doświadczenie. Jego kuchnia to połączenie tradycji z nowoczesnością, w której wykorzystuje produkty najwyższej jakości, pochodzące od krakowskich producentów.

Czytaj więcej: Juror Mateusz Guzik

Juror Marek Burkacki

Marek BurkackiMarek Burkacki - doświadczony kucharz, który umiejętności i wiedzę zdobywał w takich restauracjach jak Fryderyk Chopin w Pałacu Sobańskich, czy La Rotisserie w Warszawie.

Czytaj więcej: Juror Marek Burkacki

Juror Łukasz Cichy

IMG 20181211 000313 455Łukasz Cichy - szef kuchni restauracji ,,Biała Róża” w Krakowie. Absolwent  ZSG nr 1. Laureat III miejsca VI edycji Małopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych ,,Kulinaria przyszłości”.

Juror Joanna Ochniak

img 121 resizeJoanna Ochniak - międzynarodowy, certyfikowany juror konkursów kulinarnych w WorldChefs, autorka Kodeksu Etycznego Jurora Konkursów Kulinarnych, ambasador Kulinarnego Pucharu Polski, inicjator i współorganizator konkursu im. Rafała Jelewskiego - Wielkopolski Kucharz Roku, ekspertka w dziedzinie szkoleń i marketingu w gastronomii, członek Komitetu Międzynarodowego Dnia Szefa Kuchni w WorldChefs działającego na rzecz zdrowego żywienia dzieci na świecie, członek Kapituły Kulinarnego Pucharu Polski, Kapituły Hermesów Poradnika Restauratora oraz Komisji Weryfikacyjnej Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni (OSSKiC).

Czytaj więcej: Juror Joanna Ochniak

Juror Filip Maniak

FilipManiakFilip Maniak -Chef de Partie  Compass Group at Chelsea London Football  Club Training Ground. Uczestnik szkoleń w prestiżowej szkole kucharskiej  Le  Cordon  Bleu  Paris - London. Absolwent Zespołu Szkół Gastronomicznych nr  1 w Krakowie. Wieloletni sponsor MKSG.

Zapraszamy do uczestnictwa w III edycji szkolenia z zakresu kompetencji cyfrowych nauczycieli przedmiotów zawodowych w ramach projektu „Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce II” - komponent Małopolska Chmura Edukacyjna

ZapraszaMCHE kopiamy do uczestnictwa w III edycji szkolenia z zakresu kompetencji cyfrowych nauczycieli przedmiotów zawodowych w ramach projektu „Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce II” - komponent Małopolska Chmura Edukacyjna.

Czytaj więcej: Zapraszamy do uczestnictwa w III edycji szkolenia z zakresu kompetencji cyfrowych nauczycieli...

Festiwal Zawodów 23-25 marca 2017

festiwal2017Serdecznie zapraszamy Gimnazjalistów, Rodziców, Nauczycieli do zapoznania się z ofertą edukacyjną Naszej Szkoły podczas Festiwalu Zawodów, który odbędzie się w dniach 23 - 25 marca 2017 w godzinach 1000 - 1500 w halach wystawowych przy ul. Galicyjskiej 9 w Krakowie. Nasze stoisko zlokalizowane będzie pod nr T5 - branża - turystyczno-gastronomiczna.

Czytaj więcej: Festiwal Zawodów 23-25 marca 2017

Zapraszamy na Dni Otwarte Szkoły

Zapraszamy wszystkich KANDYDATÓW I ICH RODZICÓW do odwiedzenia naszej Szkoły w dniach:
10.03.2018 r. (sobota)
21.04.2018 r. (sobota)
19.05.2018 r. (sobota)
w godz. od 900 do 1300

ZSG nr 1 kształci w atrakcyjnych na rynku pracy zawodach:
-
technik hotelarstwa,
-
technik obsługi turystycznej,
- t
echnik żywienia i usług gastronomicznych,
-
kelner,
oraz
Branżowa Szkoła I stopnia zawód kucharz

Zalety szkoły:
- dogodna lokalizacja,
- nowoczesne pracownie zawodowe do wszystkich kwalifikacji zawodwych,
- multimedialne sale lekcyjne z dostępem do internetu,
- praktyki organizowane w najlepszych krakowskich zakładach oraz nad Bałtykiem,
- bezpłatne zagraniczne staże zawodowe dla uczniów, potwierdzone certyfikatami Europass,
- możliwość wyjazdu na roczne stypendium w Innsbrucku,
- świetna baza sportowa (m.in. orlik),
- koedukacyjny internat,
- ośrodek egzaminacyjny (uczniowie zdają egzaminy zawodowe w swojej szkole),
- brak nudy i rutyny (będziesz mógł uczestniczyć w wielu przedsięwzięciach zawodowych, charytatywnych, kulturalnych, sportowych i innych),
- bezpieczeństwo w szkole zapewnione przez monitoring wewnętrzny i zewnętrzny,
- tytuł „Szkoły z Pasją".

Czytaj więcej: Zapraszamy na Dni Otwarte Szkoły

1

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok