Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

Pozdrowienia z Włoch

222222222222222222

 Nasi uczniowie przebywają na wycieczce we Włoszech. Dziś zwiedzali cudowne miasto Asyż oraz inne urokliwe miejsca.

Czytaj więcej: Pozdrowienia z Włoch

Lista jurorów Konkursu Kucharza XX Jubileuszowego Małopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych

mini20tlooLista jurorów Konkursu Kucharza XX Jubileuszowego Małopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych.

U nas oceniają Najlepsi!

Jury degustacyjne:
1. Tomasz Smoczyk - Szef kuchni Grand Signature Restaurant - przewodniczący jury degustacyjnego.
2. Zbigniew Kurleto  - Mistrz kuchni,  przewodniczący sekcji gastronomicznej Krakowskiej  Kongregacji Kupieckiej.
3. Joanna Ochniak - międzynarodowy, certyfikowany juror konkursów kulinarnych.
4. Mirosław Drewniak - uznany juror polskich konkursów kulinarnych.

Czytaj więcej: Lista jurorów Konkursu Kucharza XX Jubileuszowego Małopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych

28.02.2019 - Tak się prezentowaliśmy na Targach Edukacyjnych

targi 2019Tak oto pięknie prezentowaliśmy się na Targach Edukacyjnych w Zespole Szkół Ekonomicznych nr 2, os. Spółdzielcze 6.

Czytaj więcej: 28.02.2019 - Tak się prezentowaliśmy na Targach Edukacyjnych

26.02.2019 - Good Morning CHINA

FotoramCHNY.ioW dniu 26 lutego, rozpoczęła się oficjalna wizyta międzynarodowej grupy z Chin w ZSG nr 1. Gościmy u nas trzech nauczycieli przedmiotów zawodowych hotelarskich i gastronomicznych wraz z 15 uczniami ze szoły Jiangsu Province Xuzhou Technician College of Commerce and Tourism w Chinach.

Czytaj więcej: 26.02.2019 - Good Morning CHINA

GASTRONOMIK W MEDIACH

teleespresTVP INFO - Program Teleexpress EXTRA o naszym Jubileuszowym XX Małopolskim Konkursie Szkół Gastronomicznych.

20.02.2019, 17:15 - Reportaż 11 min

Czytaj więcej: GASTRONOMIK W MEDIACH

Naturalne i antyodżywcze substancje występujące w żywności Dodatki do żywności - przyjaciele czy wrogowie? MCHE

naturalne 2019Tematem zajęć:Naturalne i antyodżywcze substancje występujące w żywności Dodatki do żywności - przyjaciele czy wrogowie? w ramach Małopolskiej Chmury Edukacyjnej.

 

Czytaj więcej: Naturalne i antyodżywcze substancje występujące w żywności Dodatki do żywności - przyjaciele czy...
Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok