Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

17.09.2016 - Mistrzostwa w Przyrządzaniu Potraw z Karpia

przemek paulinaW dniu 17 września 2016 roku w Skoczowie na Rynku odbyły się XIII Regionalne Dni Rybactwa. Imprezie towarzyszyły wystawy rybackie oraz konkursy kulinarne. Tego dnia odbyły się również Mistrzostwa w Przyrządzaniu Potraw z Karpia dla uczniów szkół gastronomicznych. Naszą szkołę reprezentowali: Paulina Piegza z klasy kl. IIIb oraz Przemysław Kurek z klasy IVk, którzy wykazali się dużą kreatywnością i innowacją zarówno w sferze kulinarnej jak i estetycznej.

Czytaj więcej: 17.09.2016 - Mistrzostwa w Przyrządzaniu Potraw z Karpia

Wirtualny Menedżer IV

kucka pazdanOd 4 kwietnia do 27 maja br. uczniowie z klasy 3 c: Tomasz Guzik, Karol Kućka i Grzegorz Pazdan uczestniczyli w międzyszkolnych rozgrywkach w ramach konkursu ekonomicznego dla uczniów i uczennic szkół ponagimnazjalnych: „Wirtualny Menedżer IV”. Konkurs został przeprowadzony  z wykorzystaniem gry symulacyjnej Innowacyjne Przedsiębiorstwo Produkcyjne.

Czytaj więcej: Wirtualny Menedżer IV

19.03.2016 - III miejsce Pauliny Wojtusik w Konkursie „Deska wędlin”

deska wedlinW sobotę 19 marca 2016 roku w restauracji „Pod Aniołami” na ul. Grodzkiej 35 odbył się Konkurs „Deska wędlin” ze świniobicia w Liszkach.
Naszą szkołę reprezentowało 10-ciu uczniów.
Paulina Wojtusik z klasy 4b zajęła 3 miejsce i otrzymała również dodatkową nagrodę specjalną ufundowaną przez Pana Jacka Łodzińskiego, właściciela restauracji.

Czytaj więcej: 19.03.2016 - III miejsce Pauliny Wojtusik w Konkursie „Deska wędlin”

15.04.2016 - Wyróżnienie i puchar dla szkoły w II Międzynarodowym Konkursie Kulinarnym „Smak Gościnności"

myslenice15 kwietnia w Myślenicach odbył się II MIĘDZYNARODOWY KONKURS KULINARNY „Smak Gościnności”, w którym udział wzięła dwuosobowa drużyna z Naszej Szkoły w składzie: Katarzyna Barszczewska i Katarzyna Krzyworzeka z klasy IIA.

Czytaj więcej: 15.04.2016 - Wyróżnienie i puchar dla szkoły w II Międzynarodowym Konkursie Kulinarnym „Smak...

Dwa srebrne medale w XIV Międzynarodowym Konkursie Cukierniczym Sweet Cup 2016 w Presovie na Słowacji

sweet2016W dniu 12 lutego 2016 roku w Presovie odbył się XIV Międzynarodowy Konkurs Cukierniczy Sweet Cup 2016. 
Konkurs odbywał się w trzech kategoriach: cukiernik, kucharz i dekorator. Temat konkursu to: „Z miłością zmienisz kawałek siebie”. Naszą szkołę reprezentowała Paulina Wojtusik z klasy IV b i Przemysław Kurek z klasy III k. Młodzież przygotowywała Pani Wanda Fundament i Pan Tomasz Dera.
Czytaj więcej: Dwa srebrne medale w XIV Międzynarodowym Konkursie Cukierniczym Sweet Cup 2016 w Presovie na...
Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok